Over mij

Evelien AarninkMijn naam is Evelien Aarnink, geboren in 1964. Ik woon samen met mijn man, onze twee zoons en hondje Doeke. In mijn werkzame leven begonnen als statistisch assistente bij TNO Voeding, later omgeschoold tot sportmasseur, psychosociaal werker/counselor, (dans)coach en psychomotorisch kindertherapeut.

Visie op ontwikkeling
Na genoemde studies ben ik me blijven ontwikkelen als mens, als ouder en als professional. Op mijn weg naar zelfverwerkelijking werd voor mij helder wat echt bij me past en waar ik blij van word. Ik kreeg meer oog voor het unieke van elk mens. Ieder van ons heeft eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Elk kind bewandelt zijn eigen unieke ontwikkelingsweg vanuit een eigen unieke achtergrond die samenhangt met aanleg en omgevingsfactoren.
Tijdens het opgroeien merkt een kind wat hij wel of niet prettig vindt. Voorkeuren en hobby's ontstaan. Het kind leert dat het anders mag zijn dan anderen. Vanuit eigenheid kan het kind zich, in meer of mindere mate, verbinden met anderen.
Ik vind het gezellig samen te werken met kinderen en ouders en een uitdaging kinderen verder te helpen bij het vinden van een eigen, evenwichtige weg in het leven.

Cursussen en bijscholingen die mij verder verrijkt hebben zijn: Voetreflexzone massage, gecertificeerd Rots & Water trainer, Kanjertrainer, Bodydrumrelease, Laban Movement Analysis, Bartenieff Fundamentals en Psychosociale Basiskennis.

Verder ben ik kandidaat geregistreerd vaktherapeut bij de SRVB zodat de kwaliteit van mijn werk als psychomotorisch kindertherapeut gewaarborgd blijft.

Hobby's
Als kind, tiener en jongvolwassene deed ik graag aan dans en voetbal. In de jaren 2004 - 2018 verzorgde ik jaarlijks de dans bij de eindmusical van de groepen 8 op een basisschool in de buurt. Tegenwoordig houd ik me bezig met dans, yoga, djembé of lees graag een boek.

Evelien Aarnink Psychomotorische Kindertherapie | T. 06 - 23 82 81 07 | E mail@evelienaarnink-pmkt.nl